Optimera din värmepump med våra markstativ / benstativ

Våra markstativ och benstativ är tillverkade av det högkvalitativa materialet Magnelis ZM310, känt för sin C5-klassning, vilket innebär ett oöverträffat rostskydd. Dessa stativ är utformade för att komplettera och förbättra prestandan för dina luft/luft- och luft/vatten-värmepumpar från de mest välkända varumärkena på marknaden, inklusive Panasonic, Mitsubishi, Daikin och många fler.

Varför Välja Våra Stativalternativ?

  • Högeffektivt Rostskydd: Materialet Magnelis ZM310 är C5-klassat, vilket innebär att stativen är utformade för att motstå korrosion och rost även under extrema väderförhållanden, vilket förlänger deras livslängd.
  • Kompatibilitet: Våra stativ är utformade för att passa de vanligaste värmepumparna på marknaden. Innan du köper ett stativ är det viktigt att noggrant undersöka din värmepumps maskinfotsmått för att säkerställa en korrekt passform.
  • Säker Installation: Stativen hjälper till att säkerställa att din värmepump installeras på rätt höjd från marken. Detta är avgörande för att garantera säker och effektiv värmepumpsdrift, även under extremt väder.
Med våra markstativ och benstativ kan du optimera din värmepumpsinstallation för att uppnå bättre prestanda och längre livslängd. Kontakta oss idag för att utforska dina alternativ och ta nästa steg mot en pålitlig och effektiv värmepumpsanläggning.

Markstativ / Benstativ

​​​​​​​Våra stativalternativ är konstruerade med hög kvalitet i åtanke. Tillverkade av Magnelis ZM310-material med C5-klassificering, erbjuder de enastående rostskyddsegenskaper. Dessa stativ är kompatibla med de mest vanliga luft/luft- och luft/vatten-värmepumparna från välkända varumärken som Panasonic, Mitsubishi, Daikin och flera andra. Det är viktigt att noggrant undersöka maskinens fotmått innan köp av stativ för att säkerställa en korrekt passform. Stativen har utformats för att säkra installationen i rätt höjd från marken och garanterar säker drift av värmepumpen även under extremt väder.