Optimera Din Värmepump med Våra Högkvalitativa Väggstativ

Väggstativen är det perfekta valet för att montera din värmepump på en säker och platsbesparande plats. Med vårt sortiment av högkvalitativa väggstativ kan du förbättra din värmepumpsinstallation och dra nytta av flera fördelar.

Platsbesparande Lösnings

Väggstativ är idealiska när du vill spara utrymme på marken eller på din balkong. Genom att montera din värmepump på väggen frigör du värdefull golvyta och skapar en snyggare och mer organiserad installationsplats.

Säkerhet och Stabilitet

Våra väggstativ är utformade med fokus på säkerhet och stabilitet. De ger en säker plattform för din värmepump och ser till att den är fast och pålitlig i drift.

Anpassade Alternativ

Vårt sortiment av väggstativ passar olika värmepumpar och storlekar. Vi har lösningar som passar de vanligaste luft/luft- och luft/vatten-värmepumparna från välkända varumärken.
​​​​​​​

Högkvalitativ Konstruktion

Precis som våra andra stativalternativ är våra väggstativ konstruerade av högkvalitativa material och är utrustade med ett starkt rostskydd för att förlänga deras livslängd.
​​​​​​​
Våra väggstativ är en praktisk och effektiv lösning för din värmepumpsinstallation. Kontakta oss idag för att utforska dina alternativ och ta nästa steg mot att optimera din värmepumpsanläggning med våra pålitliga väggstativ.

Markstativ / Benstativ / Väggstativ

​​​​​​​Våra stativalternativ är konstruerade med hög kvalitet i åtanke. Tillverkade av Magnelis ZM310-material med C5-klassificering, erbjuder de enastående rostskyddsegenskaper. Dessa stativ är kompatibla med de mest vanliga luft/luft- och luft/vatten-värmepumparna från välkända varumärken som Panasonic, Mitsubishi, Daikin och flera andra. Det är viktigt att noggrant undersöka maskinens fotmått innan köp av stativ för att säkerställa en korrekt passform. Stativen har utformats för att säkra installationen i rätt höjd från marken och garanterar säker drift av värmepumpen även under extremt väder.