Kvalitet & Miljö

Vi håller i dagsläget på att certifiera oss inom Kvalitet ISO9001 samt miljö ISO14001. Vi är inte riktigt klara ännu men har tagit fram ett ledningssystem samt Policys och rutiner för att vi inom kort kan certifiera oss.

Här nedan kan du se hur våra policys ser ut!

Hos oss på Plåtpressing AB värnar vi mycket om miljön. På taket på våra kontor-och verkstadslokaler har vi i nuläget 250 kvadratmeter solceller. Dessa täcker cirka en tredjedel av verksamhetens energibehov/elbehov och de installerades den 18 juni, 2019. Vi har en app som visar vår produktion av solenergi, dag för dag och timma för timma. Du är välkommen att se själv, klicka på knappen till höger.

Utöver solcellerna som en naturlig energikälla vill vi vidareutveckla våra möjligheter till miljövänlig el. Vårt nästa projekt är att sätta upp ett vindkraftverk på taket för att täcka ytterligare delar av vårt energibehov. Detta projekt är under process och vi inväntar nu ett bygglov.

Vi återvinner för en bättre framtid

Vi är stolta att, sedan flera år, arbeta med Järnmalmers utvecklade koncept för att mäta koldioxidutsläppen från vårt återvunna material av järn- och metallskrot. Vi klimatkompenserar till 100% från avfallets koldioxidutsläpp i form av trädplantering i Nicaragua.
Tillsammans bidrar vi till visionen om noll avfall mot en bättre miljö.

Kontakt


Kryptongatan 10
431 53 Mölndal
​​​​​​​
031-279 123
info@platpressning.se

Kontorstider:
7-16 vardagar