Klippning – Skarpa Resultat med Precision och Mångsidighet

Vår klippningstjänst är synonym med skarpa resultat, precision och mångsidighet. Med vår avancerade 4 meter långa gradsax är vi rustade för att klippa olika material med imponerande tjocklek. Oavsett om ni behöver klippa rostfritt stål, kallvalsat material eller aluminium, kan ni räkna med att vårt erfarna team kommer att leverera högkvalitativa resultat.

Material och Tjocklek:

  • Rostfritt Stål: Vi kan klippa rostfritt stål med en tjocklek upp till 4 mm. Detta ger er möjlighet att skapa detaljer och produkter med skarpa kanter och precision.
  • Kallvalsat Material: Vår gradsax klarar kallvalsat material med en tjocklek upp till 6 mm. Oavsett om ni arbetar inom bygg eller andra branscher, så är detta ett utmärkt alternativ.
  • Aluminium: För aluminiummaterial kan vi klippa med en tjocklek upp till 8 mm. Detta ger er möjlighet att arbeta med detta lätta och hållbara material.

Precision och Kvalitet

Vår klippningstjänst fokuserar på att ge er noggranna och jämna snitt. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, oavsett projektets storlek eller komplexitet.
Våra maskiner och erfarna team är redo att hantera era klippningsbehov med precision och skicklighet. Kontakta oss idag för att diskutera era projekt och ta det första steget mot skarpa resultat i er plåtbearbetning.