Kantpressning – Forma Dina Plåtprojekt med Skicklighet och Mångsidighet

Vår kantpressningstjänst är det perfekta valet för att ge era plåtprodukter den exakta formen och strukturen ni behöver. Med tre dedikerade kantpressar, inklusive två manuella med imponerande presskrafter på 100 och 200 ton, och en robotbetjänad enhet som erbjuder automatisk verktygsväxling, är vi rustade för att leverera kantpressningstjänster som uppfyller era mest krävande behov.

Mångsidighet i Bockning

Våra kantpressar har kapacitet att bocka plåt upp till 4 meter i längd, vilket ger er en imponerande mångsidighet i era projekt. Oavsett om ni arbetar med stora konstruktioner eller mindre detaljer, kan ni räkna med att vår kantpressning ger er precision och noggrannhet.

Robotbetjänad Effektivitet

Vår robotbetjänade kantpressare är en symbol för effektivitet. Med automatisk verktygsväxling, eliminerar vi onödiga avbrott i er produktion och levererar konsekvent högkvalitativa resultat. Detta innebär kortare ledtider och minskade produktionskostnader för er.
​​​​​​​

Anpassad För Era Projekt

Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför erbjuder vi anpassade lösningar som uppfyller era specifika krav och önskemål. Oavsett om ni behöver bocka, vika eller forma plåten på något annat sätt, så är vårt erfarna team här för att göra det möjligt.
När ni väljer vår kantpressningstjänst, väljer ni erfarenhet, mångsidighet och effektivitet. Kontakta oss idag för att diskutera era kantpressningsbehov och ta nästa steg mot att forma era plåtprojekt med precision och skicklighet.