Om oss

Plåtpressning AB startades redan 1969 och har sedan dess varit en pålitlig leverantör av plåtprodukter inom alla branscher såsom byggindustrin, fordonsindustrin, energisektorn samt medicinsk industri och så vidare.
Ett av våra viktigaste uppdrag är att alltid ha kunden i fokus. I kombination med ytterligare ledstjärnor i vårt arbete som är; en hög kvalité på både produkter och på vårt kundbemötande, samtidigt som leveranssäkerheten för våra kunder är av största vikt för oss. Med en modern maskinpark samt kvalificerad personal kan vi hjälpa till från idéstadie till färdigförpackad produkt-redo att leverera till våra kunder

Vi är experter inom plåtbearbetning och är sedan många år specialiserade på stansning och bockning av plåtdetaljer. Vår flexibilitet inom vilka arbeten som vi kan erbjuda dig som kund är stor. Vi kan leverera allt från enstaka och avancerade detaljer till längre serier. Ytterligare arbeten som vi ofta utför är prototypframtagning och konstruktionav plåtdetaljer. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Special-och kundanpassningar
Vi har inga begränsningar när det gäller specialanpassningar och lösningar för våra kunder. Här sticker vi ut jämfört med andra liknande företag inom branschen vilket vi är stolta över. Vi finslipar och putsar ständigt våra arbetssätt och metoder för att bli en ännu bättre samarbetspartner till våra kunder, och inte minst kunder med speciella och komplexa behov.

Tveka inte att ge oss en utmaning, så får vi en chans att göra dig mer än nöjd!

Idag har vi 12 personer anställda på heltid i företaget, varav majoriteten av oss arbetar inom plåtproduktionen medan ett par av oss fokuserar på det administrativa arbetet på kontoret.

Målsättningen är att bli den ledande leverantören av plåtprodukter inom regionen.

​​​​​​​Vi växer tillsammans med er - allting handlar om nöjda kunder.

Kontakt


Kryptongatan 10
431 53 Mölndal
​​​​​​​
031-279 123
info@platpressning.se

Kontorstider:
7-16 vardagar