Stansning – För Precision och Kvalitet i Plåtbearbetning

Vår långa erfarenhet och specialisering inom plåtbearbetning gör oss till de självklara experterna för dina behov inom produktion av plåtkomponenter. Vårt omfattande utbud av tjänster inkluderar klippning, stansning, kantpressning och svetsning – men idag ska vi belysa vår expertis inom stansning.

Stansning med Precision

Vår toppmoderna AMADA stansmaskin är hjärtat i vår stansningsverksamhet. Med en imponerande kapacitet som sträcker sig upp till 3000 x 1250 mm och en automatisk plåtladdare, är vi rustade för att möta era behov med precision och effektivitet.


Mångsidighet i Material

Vi förstår att olika projekt kräver olika material. Vår stansmaskin hanterar plåttjocklekar upp till 3,2 mm i rostfritt stål, 5 mm i kolstål samt 6,4 mm i aluminium. Oavsett material, kan ni lita på att vår stansningsprocess levererar högkvalitativa resultat.


Specialanpassningar

Utöver grundläggande stansning kan vi även erbjuda specialanpassade tjänster som att gänga upp till M6 eller "Rilla" spår i plåten för extra förstärkning. Detta ger er ännu större mångsidighet i era projekt.
När ni väljer oss för er stansningsbehov, väljer ni precision, kvalitet och mångsidighet. Låt oss hjälpa er att förverkliga era plåtdetaljer med noggrannhet och effektivitet. Kontakta oss idag för att diskutera era projekt och låt oss tillsammans ta era plåtprodukter till nästa nivå.