Övriga tillbehör för stativ till värmepumpar

Säker och stabil installation av värmepumpar

En värmepump är en effektiv och bekväm lösning för att värma upp ditt hem. Men för att en värmepump ska fungera optimalt är det viktigt att den installeras på ett säkert och stabilt sätt.
När du installerar en värmepump på ett tak eller underlag som kan vara ojämnt eller halt är det viktigt att använda monteringstillbehör som ger ett stabilt stöd.

Falsfot för värmepumpsinstallation

Falsfoten är ett utmärkt alternativ för installation av värmepumpar på plåttak. Den är tillverkad av kraftigt stål och har en solid konstruktion som ger ett stabilt stöd för värmepumpen.
Falsfoten har fästen för stativ eller stålbalk som medföljer. Detta gör att du kan anpassa falsfoten efter dina behov och förutsättningar.
Falsfoten är särskilt lämplig för installation av värmepumpar på plåttak med lutning upp till 45 grader. Falsfoten har en justerbar höjd som gör att du kan anpassa den efter din värmepumps storlek och vikt.

Plattfot vinkelbar för värmepumpsinstallation

Plattfoten är ett bra alternativ för installation av värmepumpar på asfalt, papptak eller välpackad grusbädd. Den är tillverkad av kraftigt stål och har en solid konstruktion som ger ett stabilt stöd för värmepumpen.

Plattfoten är vinkelbar, vilket gör att du kan anpassa den efter underlagets lutning. Detta gör plattfoten särskilt lämplig för installation av värmepumpar på asfalt med lutning upp till 45 grader.

Plattfoten kan användas till alla våra stativ.

Båda monteringstillbehören är tillverkade av kraftigt stål och har en solid konstruktion som ger ett stabilt stöd för din värmepump.

För att säkerställa en säker och stabil installation är det viktigt att följa instruktionerna som medföljer monteringstillbehören.
​​​​​​​
Läs mer om våra monteringstillbehör och beställ idag!